maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukuun kuulumisia

Edellisestä päivityksestä on päässyt vierähtämään hetki, lähinnä omien työkiireiden takia. Nyt on taas hieman rauhallisempaa työrintamalla joten on aikaa päivittää blogiakin.

Ushkosta on tullut muutama kysely mutta ne eivät ole ikävä kyllä johtaneet vielä kodinsaantiin. Ehdokkaat ovat olleet mukavia mutta eivät ehkä loppujen lopuksi ihan sellaisia mitä olen ajatellut Ushkon kodiksi. Ushko on elellyt niin rauhallista elämää, että sen on aika vaikeaa sopeutua muutoksiin joten olisi kivaa jos Ushkon tulevalla kodilla olisi jo aika vakiintunut elämäntilanne. Kaikkea ennalta arvaamatonta voi tietenkin aina sattua, mutta Ushko ei ole mielestäni sellaisen perheen koira missä on ihan odotettavissakin muuttoja ja muutoksia lähivuosien aikana. Meillä kävi tuossa joulukuun ensimmäisinä päivinä koiranpentu hoidossa parin päivän ajan, ja siinä missä omat koirani olivat joustavia ja hyväksyivät tulokkaan heti, Ushkolle oli huomattavasti vaikeampi pala että tänne tuli vieras koira. Oman reviirin ulkopuolellahan se on ihan neutraali vieraita koiria kohtaan, omassa kodissa taas asenteella "ei tarvitse tänne tulla." Tosin se tottuu kyllä ajan kanssa ja osasin tähän suhtautumiseen jo ennalta varautuakin. Mutta tämä vahvisti omaa ajatustani siitä että Ushkon pitäisi päästä rauhalliseen perheeseen jossa ei ole odotettavissa kovin suuria mullistuksia tulevaisuudessa.


Ihan näinä päivinä Ushko on ollut jo puoli vuotta meillä. Se on pitkä aika ja koirasta on tullut meille rakas, mutta silti olisi paras joululahja jos Ushko löytäisi oman rakastavan loppuelämän kodin. Samalla aukeaisi paikka jollekin toiselle hoitopaikkaa tarvitsevalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.