torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesäisiä puuhia

Välillä (tai no, aika useinkin) on sellainen fiilis että koirien kanssa puuhaileminen jää liian vähälle. Etenkin hoitolaisten kanssa on joskus riittämätön olo, kun ne erityisesti tarvitsisivat erilaisia kokemuksia ja koulutusta ihan normaalielämää varten. Mutta onhan sitä loppujen lopuksi monenlaista touhuttukin tässä kevään ja kesän mittaan.


Tässä ollaan lenkillä Eikon, Lilyn ja Topin (oma koirani) kanssa. Eiko kävelee oikein hienosti hihnassa ja Lily pääsääntöisesti myös. Liian lähellä menevät pyöräilijät ja ratsukot kiinnostavat hieman liikaa ja välillä pitäisi päästä oravajahtiin mutta muuten neiti kulkee ihan nätisti. Juostu ollaan myös, ja se sujuu kivasti kummallakin hoitolaisella.


Tässä ollaan lähdössä yhteislenkille kaverin koirien kanssa. Eikoa vähän jänskätti mutta hyvin lenkki sujui, etenkin kun pääsi välillä dobermannikaverin selän taakse piiloon :). Myös Lily pääsi tutustumaan tähän pikkukoirakuusikkoon. Lily ei oikein pidä pienistä koirista, etenkin pienet valkoiset jostain syystä ärsyttävät sitä. Siedätystä ollaan siis harrastettu. Kaikista ei tarvitse pitää mutta ketään ei saa silti syödä. 


Uinti ei oikein kiinnostanut Lilyä ja Eikoa vielä vähemmän. Kahlailuksi jäi se homma.



Pari kertaa ollaan käyty agilitykentällä sekä Eikon että Lilyn kanssa. Molemmat tykkäsivät ja menivät esteitä reippaasti ja rohkeasti.

Eiko on päässyt käymään myös mm. koirapuistotapahtumassa ja yleisurheilukisoissa. Eikosta on moneksi, se on tosi hyvähermoinen ja upea kaveri. Tekemistä se kuitenkin tarvitsee ettei turhaudu. Lily rakastaa myös yhdessä tekemistä ja liikkumista, se olisi aktiiviliikkujalle hyvä lenkkikamu vaikka vaelluksille. Lily on myös fiksu likka. Tässä videossa Lily opettelee kierimään. Ei tarvinnut monia toistoja tehdä, nopeasti Lily tajusi mitä pitää tehdä. Namien kanssa sekä Eiko että Lily tekevät melkein mitä vaan ja tekevät sen innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.