sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Yllätyksiä

Minun elämäni on näemmä harvemmin tasaista ja tylsää. Aina sattuu yllätyksiä matkan varrelle. Lähdin eilen töihin ihan normaalisti, paluumatkalla minulla olikin nelijalkainen kyytiläinen joka tulee nyt ainakin tilapäismajoitukseen luokseni.


Modesta-tytöllä oli kova kiire löytää hoitopaikka ja lupauduin sen sitten ottamaan melkein kirjaimellisesti lennosta kyytiin. Olen pitänyt itselleni kahden hoitolaisen rajaa, mutta säännöistähän voi aina hieman poiketa... Modesta on kovin kovin laiha ja aika arka koira. Se on toistaiseksi ollut hyvin vaivaton sillä sisätiloissa se on ihan hissukseen, nukkuu häkissä ja käy välillä hieman kurkkimassa ympärilleen. Muista koirista Mode ottaa turvaa ja esimerkkiä ja vaikuttaisi tulevan erittäin hyvin niiden kanssa toimeen. Saa nyt nähdä onko Modesta täällä vain tilapäisesti vai jääkö kotia etsimään. Olisi tietysti toivottavaa että Lilylle ja Eikollekin löytyisi omat kodit, mutta katsellaan tilannetta ja mietitään mikä on koiran/koirien parhaaksi. Vähintään hätämajoitus koiralla kuitenkin täällä nyt on. 

Modestalla on vähän huono ruokahalu luultavasti stressin takia, joten täytyy tänään suunnata ostamaan sille lihoja ja vitamiineja. Ja sille täytyy antaa ruokarauha, koska se alistuvana koirana antaisi muiden syödä omat ruokansa ja söisi sitten sen mitä jää jäljelle - mikäli jää. Rohkeampien ja sosiaalisten koirien seura tekee Modestalle hyvää, se ottaa niistä esimerkkiä ja rohkaistui eilen jopa hyppäämään viereeni sänkyyn toisen koiran perässä. Modesta on tosi kiltti vaikka sitä pelottaisikin. Eikä se ole ollenkaan toivottoman arka, se on jo nyt näyttänyt väläyksiä reippaamasta itsestään, häntä pystyssä ja iloisena. Toivottavasti se pääsee jossain vaiheessa lopullisesti kuorestaan näyttämään sen hienon koiran joka siellä sisällä selkeästikin on.

Lisätietoja Modestasta löytyy täältä

Lilylle ja Eikolle kuuluu hyvää, reippaita koiria ovat molemmat ❤️. Eiko on jo hieronut tuttavuutta Moden kanssa ja on oikein hyvä roolimalli ja terapiakoira tällaiselle aremmalle tapaukselle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.