sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Modestan kuulumisia (ja vähän Lilyn ja Eikonkin)


Modesta on nyt viettänyt täällä hieman reilun viikon. Olen yllättynyt siitä, millainen muodonmuutos näin lyhyessä ajassa on tapahtunut. Tässä Modesta kuvattuna 19.7., jolloin se oli viettänyt meillä vuorokauden:

 

Tässä Modesta tänään, 26.7.:

 

Hyvin yllättävää että vain hiukan reilussa viikossa koiran karvakin on muuttunut täysin ja painoa on tullut mukavasti lisää. Sitä ei kuulemma meinannut enää tunnistaa samaksi koiraksi. Modesta on myös reipastunut kovasti. Tietenkin se on perusarka mutta on jo saanut leikkihepuleita ja reipastuu muutenkin. Modestan suurena tukena ja turvana ovat toimineet kiltti ja tasainen Topi-dobermanni sekä Eiko-hoitolainen joka on ystävällisenä, reippaana ja sosiaalisena koirana hyvä roolimalli Modestalle. Eikossa olisi oikein terapiakoiran ainesta.

Tänään käväistiin isommalla porukalla yhteislenkillä. Mode ja Eiko olivat mukana. Lily joutui jäämään vatsaongelmien takia kotiin, en uskaltanut sitä vielä pidemmälle lenkille viedä. Se pääsi sitten omalle vähän lyhemmälle kävelylle.



Lily keksi viikonloppuna hypätä piha-aidan yli oravan perään. Aita on 150cm korkea, mutta neito hyppäsi sen yli paikaltaan. Lily on toistaiseksi pihalla vapaana vain valvotusti ja liina perässä, ja täytyy harkita aidan korottamista. Oravat ja jänikset tuntuvat olevan sellainen ärsyke että ne saavat sen tekemään mitä vaan, ja niitä kuitenkin liikkuu täällä jonkin verran. Perjantaina Lily sai jonkinlaisen vatsapöpön, ilmeisesti se on löytänyt pihalta jotain sopimatona syötävää koska ruoka on pysynyt samana ja muilla koirilla ei ole ollut vatsaongelmia. Onneksi nyt alkaa olo helpottamaan eikä tarvitse enää rampata ulkona tunnin, parin välein. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.